Zara ljubljana

Zara BTC – Ljubljana

zara ljubljana 2

Opis projekta

Investitor: Migro d.o.o.
Lokacija: Ljubljana – BTC, Slovenija
Površina: 3000 m2
Končano leta: 2015
Opravljena storitevSuhomontažni sistemi

Izziv projekta

Poslovna strategija blagovne znamke je, da se videz trgovin vsake nekaj let spremeni. Kot izvajalcem suho montažne gradnje, nam je bila zaupana izvedba rušitvenih in rekonstrukcijskih del v prodajnem prostoru. Montaža vseh predelnih sten, stropov, niš za omare in podobnih elementov so zahtevale visoko mero natančnosti, saj so že izdelani mizarski vgradni elementi prispeli na objekt pripravljeni za montažo. Velik izziv je predstavljal tudi terminski plan, kateri je zaradi čim manjšega izpada dobička zaradi zaprtja trgovine bil zelo kratek.

Hotel Radin – Radenci

Opis projekta

Investitor: EKO-Gradvest d.o.o.
Lokacija: Radin, Slovenija
Površina: 7000 m2
Končano leta: 2015
Opravljena storitevIzdelava fasade

Izziv projekta

Hotel Radin Radenci je osrednji hotel Zdravilišča Radenci, ki je bil uradno odprt leta 1882 in je v letu 2007 razglašen za spomenik lokalnega pomena. Lastniki so se zavedali pomena energetsko potratnega objekta in so se odločili celoten hotel adaptirati. Naše podjetje je izvedlo energetsko sanacijo stavbnega ovoja z dodatno izolacijo in novim zaključnim slojem. Veliko izzivov (reševanje detajlov) se je pojavilo med samo izvedbo nove fasade.

vrtec kekec

Vrtec Kekec – Grosuplje

nacrt vrtec kekec 2

Opis projekta

Investitor: Tipo d.o.o.
Lokacija: Grosuplje, Slovenija
Površina: 1200 m2
Končano leta: 2014
Opravljena storitevIzdelava fasade

Izziv projekta

Trendu sanacij energetsko potratnih objektov so sledili tudi v Vzgojno varstvenemu zavodu Kekec. S finančnimi spodbudami za energetsko učinkovito obnovo stavb v javnem sektorju so projekt uspešno zaključili. Naše podjetje je izvedlo novo sistemsko fasado z dodatno toplotno izolacijo. Za popestritev zunanjega izgleda objekta smo na fasado izrisali 51 različnih barvnih krogov.

Hotel Park – Bled

hotel-park-bled

Opis projekta

Investitor: EKO-Gradvest
Lokacija: Bled, Slovenija
Površina: 9000 m2
Končano leta: 2015
Storitev: Izdelava Fasade

Izziv projekta

Hotel Park je na Bledu največji hotel. Ponaša se z 217 sobami in 9000 m2 površine stavbnega ovoja. Investitor se je zaradi neekonomične porabe odločil hotel energetsko sanirati. V sklopu sanacije je bila načrtovana tudi sanacija stavbnega ovoja, katera pripomore k zmanjševanju energetskih izgub. Hotel smo dodatno izolirali z izolacijo iz kamene volne in izdelali nov zaključni sloj.