O podjetju

MGS PLUS MONTAŽNI GRADBENI SISTEMI d.o.o.
Ulica, hišna številka: Pot k sejmišču 30a
Poštna številka in kraj: 1231 Ljubljana-Črnuče
Direktor: Mladen Dandić
ID št. za DDV: SI41895967
Maticna št.: 2277905000
TRR: SI56 0311 0100 0515 519 (SKB d.d.)

Zgodovina podjetja

Začeli smo kot majhna skupina monterjev, ki se je po izobraževalnem seminarju o suhomontažnih sistemih odločila podjetje registrirati.

V začetku smo delali pod okriljem večjih podjetij za katere smo izvajali Knauf sisteme po celi Evropi in Rusiji. S pridobivanjem znanja, izkušenj in spretnosti smo se prebili na trg kot samostojno podjetje katero deluje od leta 1992, najprej pod imenom M.G.S. Mladen Dandić s.p..

Z leti se je naša kvaliteta in obseg storitev ter poslovanja povečala. Povpraševanje na trgu je bilo vse večje in delokrog ljudi v podjetju je naraščalo, zato smo se odločili podjetje preoblikovati v d.o.o..

Od leta 2004 naprej smo člani Gospodarskega interesnega združenja slovenskih izvajalcev suhe gradnje, kjer si vsako leto prizadevamo pridobiti Zlati znak kakovosti, saj sta za naše podjetje kvaliteta izdelka in zadovoljstvo strank vedno na prvem mestu.

S pridobljenimi izkušnjami, strokovno ekipo, marljivim delom in kakovostnimi izdelki smo postali podjetje s certifikatom SLOVENSKE KAKOVOSTI – SQ, kjer smo z dokazili o kakovosti poslovanja podjetja, doseganja nivoja kakovosti produktov ali storitev, izpolnjevali vse zahtevane pogoje.

Imamo bogate izkušnje, profesionalno podporo, nudimo kakovost, strokovnost, točnost in uslužnost ter smo vedno na tekočem. V največji meri se pa trudimo za zadovoljstvo naših strank.

TIM MGS Plus d.o.o

Mladen Dandić

Direktor podjetja

Valentina Dandić

Vodenje projektov


Izdelava ponudb
Izmere in kalkulacije objektov
Izdelava gradbene knjige
Izvajanje testov zrakotestnosti objektov
Termovizija objektov

Nina Remiaš

Energetsko svetovanje


Izdelava energetskih izkaznic
Vodja projektov
Gradbeni nadzor
Popis del

Helena Bricelj

Tajništvo


Sprejem
Dokumentiranje
Kadrovanje
Analize projektov